Nytt rum

Jag kommer inom en månad att bo på nedervåningen i vårat hus.
 
Familjen var till Sundsvall i lördags för att handla allt möjligt till rummet. Mkt pengar ;P Men jag vet att jag kommer bli jätte- nöjd. Blir lite mera avlägset från allt annat. Jag älskar mina nya tapeter! Det var svårt att ta kort för att kunna visa, men det går ju att se lite iaf. Det blommiga ska bli fond-vägg, och det nougat/bruna kommer blir på de övriga väggarna.
Rummet kommer gå i färgerna turkost, brunt och beige. Rummet är ju inte så fint nu, och det ser ganska litet ut på bilden men det är större.
Pappa har ju haft det som hobby-rum, så färgen på väggarna är väl sedan huset byggdes. Haha, lagomt fult ;)












APU



Tr
odde inte skogsgläntan skulle vara något för mej, allt kändes så trögt igår.
Men idag var det bättre, hade "otroligt" intressanta pratstunder med några tanter som jag parkerade vid ett bord, och som jag dessutom fick kämpa för att hålla kvar där. Visa ville bara gå, och andra blev sura för att inte dom andra kunde lyssna på mej.
"Jennifer har ju sagt att du ska stanna kvar, varför går du då?" satt en och sa typ hela tiden. Hon försökte bara hjälpa mej, för jag var ensam med alla. ( personalen hade möte i tre timmar ) En annan försökte få mej att börja dricka kaffe.
-"Man klarar sig inte här i världen utan kaffe ska du veta gumman?!"
Under hela dagen har jag också fått en massa komplimanger av dom.
" Vackert hår!, Jennifer Sjödin vackert namn!, fina tänder, vad söt du är, du är så glad jämt, du lyser upp våran vardag. Bara några exempel. ;) Kommer nog bli jobbigt att lämna dem på fredag :/
MEN jag kommer ju vara där fyra veckor till våren, då ska jag jobba på "riktigt".

Dom är speciella på väldigt olika sätt allihopa!






Quiltspa i Ramsele

Mellan den 14-15 november har jag varit på kurs i Ramsele. Jätte mysigt!! Där fick vi göra en fransk sykorg. Vi var ca 15 pers som sydde, skrattade, grät, och berättade helt sjuka historier för varandra. haha!. Tänk vad roligt jag har med mina " tanter"!  fast jag är ju inte yngst, så jag kan ju bara undra hur det är för Evelina som är yngst av alla. Men hon tycker nog att det är kul att lyssna på oss ;) Min korg blev grön / orange, ganska nöjd är jag faktiskt ^^








Min blogg!

Nu har jag skaffat mig en blogg! Jag har tänkt detta länge, men det har bara inte blivit av. Bloggen kommer i största del att handla om mitt stora intresse: Lappteknik. Men även om annat som händer i mitt liv just nu!



Jag och min hund Daisy (Boppen)

RSS 2.0