Allehanda | nära

 Kolla vad som finns på tidningens hemsida!

Sök:

http://nara.allehanda.se/nara.asp?pnr=4&sidnr=1&ArtId=9609&sok=&kategori=#Art_9609





Hobby
2009-05-27 | SOLLEFTEÅ [881 94]
  *Bild*

Bild 1 av 3

Ung och framgångsrik lappteknik

I Forsmoby bor en tjej vars största hobby är lappteknik. Jennifer är 16 år men har redan haft flera utställningar runt om i Sollefteå, ...

aej














Jennifer i sitt syrum där hon spenderar mycket tid.

*Bild*

Ett litet smakprov på Jennifers alster.

*Bild*
Vid olika mönster krävs olika sömsmån.


>>>> Ung och framgångsrik lappteknik <<<<

I Forsmoby bor en tjej vars största hobby är lappteknik. Jennifer är 16 år men har redan haft flera utställningar runt om i Sollefteå, både själv och i grupp. Dessutom syr hon på beställning.

Till sommaren är det dags igen – lapptekniksutställning i Para. Den 18 - 19 juli kommer man att kunna se både nya och gamla alster gjorda av Jennifer Sjödin som har sytt sedan hon var 10 år gammal.
- Jag älskar att sy med mycket färger. När jag syr till mig själv blir det mest rosa och turkost, säger Jennifer, men tillägger att det är roligast att sy till beställningar.
- Det blir alltid olika då.

Det största Jennifer har sytt är ett överkast till sig själv. Det går i rosa färger och stora hjärtan, på baksidan finns en bild i tyg på hennes häst Evelina.
Andra exempel på hennes alster är dukar, kuddar, vetevärmare formade som gosedjur, doftkuddar, babyfiltar, vanliga filtar, väggbonader, väskor, plånböcker, vykort… Listan kan göras lång.
- Det är så roligt! avslutar Jennifer.


090522

Större delen av den här dagen har jag tillbringat med Magnus och Co. Måste passa på extra mkt nu när dom kommer börja flytta grejjer till veckan... Känns konstigt att de inte kommer finnas så nära till längre. Men det tar inte lång tid att åka till Sundsvall =) det är ju annat med Micke som bor i Stockholm, dit åker man ju inte så ofta. Fast, nästa vecka bär det av till Stockholm!

Men idag har vi i allafall varit på marknaden och strosat runt. Trevligt, trevligt! Och sedan vet jag inte vart tiden tog vägen, plötsligt var klockan 22 och mamma, pappa och Jossan kom för att hämtade mej =)



Magnus fotade på mig när vi hade ätit middag ♥

Så imorgon kommer lilla gänget till oss för att köra cross och fyrhjuling.
Crossarna och fyrhjulingen står hos oss nu när de flyttar, tills huset är klart. Vilket vi inte vet när det blir.
Men jag är glá ja!
 Även fast Magnus cross är för stor för mig så går det ju att köra den. Pappa hade tagit en provtur nu ikväll =) Haha!


Ha det bra!

Sjukgymnastik

Igår ringde min sjukgymnast, hon sa att min dosa hade kommit, så jag kunde komma och hämta den. Så imorgon ska jag hämta min TENS-dosa. Hoppas bara den funkar... Lite jobbigt tycker jag att det blir när den nästan alltid måste hänga i byxfickan. Men varför inte prova?

 Hoppas, hoppas, hoppas!!





 Lite bilder från i söndags =)




Lite kul det va att köra den där!



Wendela spenderade mkt tid här inne. =) Gräva i jord är kuuul!




Pappa och Wincent funderar om de ska köra iväg en sväng


En mysig dag blev det, och fler ska det bli!!

♥♥♥♥ Kram ♥♥♥♥


Syhelg

En ganska tråkig helg då det mest bara har regnat. Men då är det ju perfekt att passa på att sy =) Så jag satt hela kvällen igår och större delen av dagen idag. Idag gjorde jag en väska, väldigt nöjd är jag! MEN bilden är inte rättvis... Där ser den inte bra ut.
Som baksida använde jag ett thailenskt tyg som jag fick av Sophie när hon varit i Thailand =) Lite svårt att sy med, eftersom att det blir en massa trådar hela tiden. Men resultatet blev ju jätte bra! 




Igår avmaskade mamma och jag Lina. Gick prima! Hon tuggade och tuggade, märkte nog inte att det var något äckligt som hon åt ;)
Och det blev en premiär natt ute för henne, så idag har hon till mestadels stått och sovit, jag tror inte hon sov något inatt.
Jag tog ner henne till skogshagen en stund också, men jag tror inte hon åt så mkt, det är nog skönt att stå och sova där nere, det är nog väldigt lugnt och tyst där.

Och nu efter en grå och tråkig dag så har solen kommit fram igen :) Jätte mysigt!

Igår bokade mamma och pappa hotellrum för våran resa till Stockholm den 29. Ska bli såå kul! Och på vägen ner ska jag gå in i Gnarp och köpa tyg. Gruppen ska ner det 22.
Men jag tycker, när vi ändå ska ner en vecka senare, så vad är det för mening att åka dit en vecka tidigare också?

Det ska bli skönt att kunna gå omkring där, klura och fundera själv, utan en massa runtomkring. Oftast så kommer man hem och det känns som att man har glömmt hälften av det  man skulle köpa. =)

Nä, nu ska jag gå och dra på Lina täcket, ge mat och pussa på henne <3

Godnatt på er också ; )



RSS 2.0