Nästan klart

Nu är mitt rum nästan klart! Pappa har bara kvar att sätta upp lamporna i taket. Spegeln åkte upp på väggen och det gjorde även den här skylten som jag fick av storasyster när jag fyllde år.



Och som vanligt tänder jag en massa ljus när jag sitter här ;)



Jag fick även till en hyffsad bild på min fondvägg,
det är inte varje dag Jennifer kan fixa något sånt här ska ni veta!



Söt Boppen ligger och sussar så sött bakom mej på hennes fina bädd



Du <3


Sommar

Jag vill ha sommar nu!! Sitter och kollar igenom lite bilder från sommaren -08. Vilka minnen. Men mkt har hänt sedan dess och livet går vidare. :)




Min Evelina



Boppen



Jag, Jossan och Ante tog flyget till Stockholm

Ja minnen finns ju, både bra och dåliga...
 Men det är ju såhär, att om jag skulle sitta här och lägga upp en massa bilder sedan sommaren-08 så skulle jag få sitta här hela natten och det går ju inte ;)





Syträff

Idag har jag varit på syträff i Ed. Vi fick se våran receptbok som är klar nu, inget att hurra för enligt mej... Synd det.
Och det är ju inte bara jag som tycker så...
Tjejen som fixade bilderna ska få 1000 kr och det är bara för mkt! Men vad kan vi göra? vi kan ju inte precis skicka tillbaka allt. Hoppas bara att nästa bok blir bättre.

Jag gjorde ett " väggskydd " som jag ska sätta upp i guldkrokar på väggen bakom Boppens bädd. Hon kan ju råka klösa eller nått  mot väggen :)



Våran receptbok








Men inte ska jag deppa för det!

Imorgon ska familjen åka till Sundsvall och shoppa. Jag ska få nya lampor till taket, mattor och en STOR spegel av mami och papi :) Själv ska jag väl köpa kläder och lite annat :D



Du <3

Skor

För några dagar sedan var jag in på wedins för att titta på skor. Jag gick därifrån med ett par sommarskor ^^
Hade kostat 250 kr men nu kostade de 24:50 kr. Ett riktigt fynd! Jag som har letat sånna skor så länge...

Så idag när Jossan var påväg till stan så ringde jag till henne för att fråga om hon kunde gå dit och köpa ett till par :) Och det gjorde hon! Min sommar är räddad ;)













Till min dator

När jag var hos Marina och sydde igår blev det att jag gjorde en kylmatta till min dator. Eftersom att jag har så smart att jag har en dörr ut till altanen från mitt rum så kan jag bara lägga ut mattan för kylning :) Hoppas bara att den håller kylan när den ska ligga under datorn.
Jag använde samma likadana tyger till den här som till Boppens bädd.










Ny tv :)

Mamma och pappa kom hem idag med en LG 47" LCD tv :) Trevligt, trevligt! Och kallt som attans är det också, -22*C huvva!








Ska hoppa in i duschen nu! Sedan bär det av till stan och till min Emelie <3





Imorgon ska jag, Marina och Evelina sy. Och jag har ingen aning om vad jag ska sy... Jag får väl titta i lite böcker och i mina mönsterpärmar för att hitta något :) Det fixar sig nog!
Mysigt blir det i allafall ^^

RSS 2.0