Valborg

Om ni vill veta / se vad jag gjorde igår så får ni klicka er in på Malins blogg, hon har alla bilder :)
Jätte mysig och sooolig dag va det!!

Just nu sitter jag ensam hemma, mami och papi åkte för att köpa spån i Flo, eftersom att granngården och foder & trädgård har slut och säger att det inte går att besälla, så Malin tipsade mej igår om Olle´s såg i Långsele / Flo... Där ska det finnas att köpa.
Lina ska ju snart börja gå ute, men inte riktigt än.
Som i kväll tex så skjuts det ju raketer vilket hon inte gillar, så hon får gå in i stallet tidigt, väntar man för länge med att ta in henne så går det inte lika lätt då hon bara stretar emot : / 





Och när mami kom hem idag så hade hon varit och hämtat ut Linas avmaskning, vi har alltid måstat gömma pastan i äpplen och morötter, annars åker den inte ner i hennes mage.
 Visst har hon spottat ut det ibland, men har endå fått i sig det hon ska. Så jag hade tänkt att prova på det " rätta " sättet det här året, att få in prutan i munnen på henne och försöka få henne att äta det, men jag satt och funderade idag och kom fram till att de är nog smartare att trycka ut en klick i
äpplen, morötter, bananer och apelsiner, de är nog bättre. För tar jag hela sprutan i munnen på henne och inte får den nog långt ner på tungan så kommer hon spotta ut den och då blev det ju ingen avmaskning...
Och de är inte så lätt att övertyga en veterinär om at hon inte fick i sig den så att jag kan få ett nytt recept...
Ja, allt blir så klurigt...

Vad ska jag göra på valborg då?

JO,
senare ikväll ska jag åka till Jossan vid 19 - tiden. :) Vi ska ta mopparna och åka runt lite, hyra film, köpa gotta och sedan åka till mej :D Kanske hoppa studsmatta? ;D Synd bara att det blir så ***** kallt på kvällarna om man är ute och kör.

Nu ska jag städa mitt rum så inte Jossan svimmar när hon kommer hit ;)  

Ha det !


Sy, sy, sy & åter sy

I fredags åkte jag till Ramsele på quilspa, två härliga dagar blev det. Det finns inte ord! Jag själv fick inte så mycket sytt, men  jag hade mina anlednigar.
 Mådde dåligt på fredagkvällen, och det var ju inte så mycket bättre på lördagen. Men jag fick ju inte sova så bra heller och fick ju inte frisk luft ;) Det finns så mycket jag vill skriva om den här helgen, men det vore nog inte så bra... Vissa vet varför och vissa vet inte, och så får det nog vara.

Bilder finns att se hos Pia.

 Men för övrigt, en riktigt bra kurs och jag känner mig så sy-sugen! Så därför har jag suttit och sytt större delen av dagen. Väldigt skönt att bara kunna ta en paus när jag vill och gå ut till Lina eller så. Jag tog tex en paus för att åka med pappa och hämta ett träd till Lina som hon får gnaga och bita i. Alla dessa träd som vi hämtar blir perfekta bommar sedan att använda när jag rider.
 



Mina kuber  ↑




Alla kuber  ↑



En duk jag gjorde idag  ↑




Och ett par kuddar som fick en plats på soffan ute på altanen hann jag också med idag.

I fredags morgon när jag var ute med Boppen och flyttade hö till stallet så kom pappa hem, han ville berätta om mitt och systers sommarjobb. Vi kommer få 5 veckors jobb var på vattenfall i sommar. Det är bara vi två som kommer vara här i Forsmo. Fast vi har bara en vecka tillsammans. Vet ni? jag längtar ^^
Jag hade bara 3 veckor förra sommaren och fick jättebra betalt så den här sommaren blir det ännu bättre :)

Ha det ♥


090410

Nu är det bara sju dagar kvar tills vi ska till Ramsele och underbara Pia! Det ska bli såååå kul! Vi blev en perfekt grupp som ska med, alla är hur goá som helst!
 Synd bara att Elsie inte kunde följa med eftersom hon är bortrest.
Mamma betalade just in kursavgiften för när jag var uppe i stallet så kom jag på att idag var sista dagen att betala in, så hon fick skynda sig ;)
Så till veckan ska jag köpa de sista sygrejjerna som ska med.
Det går nog inte att beskriva hur roligt och mysigt vi har det i Ramsele, men det blir alltid en superdupertoppenhelg.
Och jag som inte har varit på något syhumör på ett tag nu,
 jag hoppas ju verkligen och tror att den här helgen kommer ändra på allt.

Idag har vi varit till äldsta storebror Magnus och hans familj för att gratulera han på födelsedagen.
 Och imorgon kommer de fem + farmor på påskmiddag.
Så vi blir väl 12 stycken för Micke och Lina är också hemma så vi blir många ^^
Hoppas bara att barnen kommer gilla deras påskägg ;D




Ha det 

RSS 2.0