Fredag

Äntligen Fredag! Och till veckan jobbar jag mina sista dagar, Måndag, Tisdag och Onsdag. Så Marina och jag lär väl sy antingen Torsdag eller Fredag :) Och på tal om syning, det är imorgon som det är sy träff. Jag skrev fel i det förra inlägget. Och det är jag och Marina som ska ta med oss fika, så jag lär nog stå och baka hela kvällen.

 Fast efter maten så ska jag åka bort till Sophies djur och titta till dom. Jag är djurvakt i två veckor nu då hon är bortrest.
Hon har hästar, påfåglar, duvor, höns, tuppar och katter. Boppen tycker det är jätte kul att vara där och springa runt men hon tycker nog att hästarna är läskiga för hon vill inte gå nära dom och när jag har varit inne i hagen ch kommer ut så hoppar hon på mig och blir jätteglad, det är som att hon vill säga: " Tur att du kom ut levande, dom kunde ha ätit upp dej." 

 Denna har jag sytt på beställning. Den ska till Umeå :)






Boppen ligger på bädden bakom mej i väntan på mat så måste jag ju lägga in lite bilder på henne som jag just hittade i kameran:






Ha det bra ♥

En ledig fredag

Nu idag efter tre dagars jobb så fick jag vara ledig. Väldigt skönt må jag säga! Jag har spenderat dagen med att gå en promenad med hundarna, ridit och pysslat om Lina, tvättat hundbädden och bakat :) 

I morgon börjar jag vid 14 tiden och då ska jag ta med mig Boppen. Jag jobbar bara till ca 20 - 21 så då går det bra att hon följer med. 
Och jag tror då inte att det blir några problem med att hon skulle ha tråkigt eller så för hon lär nog bli ompysslad hela tiden kan jag tänka mej ;) Nästa vecka kommer jag vara ledig i fyra dagar, har just nu ingen aning vad jag ska hitta på dom dagarna, men något lär jag göra. 

Just det! På lördag är det syträff! Fast jag vet inte om jag ska åka till Sundsvall också... Jag får se hur det blir, och om jag åker så kommer jag ändå kunna vara med och sy ganska länge :)

Måste bara berätta om en tant jag gick in till igår när hon larmade. Hon låg i sängen så jag satte mej ner bredvid henne och vi började prata. Efter en liten stund började hon säga att hon tyckte att jag var så vacker och att mina tänder var så fina... Allt slutade med att hon började gråta och sa att : "- Gud måste ha varit lycklig den dagen du kom till världen". Lite ställd jag blev där. Hon tyckte även att " det var skönt att vila ögonen på mej ". Visst blev jag glad, men vad svarar man på något sådant?

Vad händer på syfronten då?
Jo, det ska jag säga er! Jag håller på att göra ett täcke. Tror jag? Jag vet inte vad detta kommer leda till, men jag gör i alla fall en massa block som ser ut som vindsnurror. 
Jag tror resultatet blir ganska kult.  Jag kan inte visa någon bild på de block som är klara, för jag sitter vid storasysters dator ( och här finns inga av mina bilder ) nu så att Lykke ska få springa runt lite utanför buren.

Och jag har även en beställning på en kudde. Det ska vara klar till jul, men jag gör den nog tidigare. ;) 

Ha det bra ♥

RSS 2.0