Syträff

Syträff igår. Finns väl inte så mycket som går att säga om den dagen. :( Men allt som händer är ju bara tragiskt. Men mina otroligt fina och framför allt trogna sykompisar hjälpte mig att stå på benen igen efter allt.
Jag vill passa på att tacka alla ni som skyddade och hjälpte mig igår, ni är underbara! Ni vet vilka ni är och tillsammans är vi oslagbara ♥ Ni betyder mycket för mig och det vill jag att ni ska veta!

Jag sydde dessa:





Och som öppna:



Det går att ha t.ex. någon av dessa saker i dom :)
  • Näsdukar
  • P-pillerkartor
  • Visitkort
  • Bankkort
  • Hårsnoddar
Ja, det går nog att ha det mesta i dom.


Måste även berätta att jag och Boppen åkte upp till Marina, Thomas, Tilda, Lessie, Alaja, Zico och Storebror igår för en mysig kväll.
Så otroligt kul och mysigt!
 Boppen var såååå trött när vi kom hem så hon stöp ner på bädden och somnade direkt, sötis där! ;)

OCH jag tänkte även skvallra att det kommer att flytta in en liten Lykke i storasysters rum på fredag och jag ska få vara kaninvakt på lördag.


Suck?

Vad ledsen, arg och less jag blir! Varför måste folk kommentera om dom inte änns kan stå för att det är dom som skriver?   " anonym " vilken idiot kom på det ordet? jag undrar bara...
Bloggen handlar om mej, jag får och SKA skriva vad jag tycker och tänker. Inte för att jag vill skriva om exakt allt som händer i mitt liv, men jag står ju i allafall för allt som jag skriver för jag tycker så. Och dom som inte gillar det behöver inte läsa, jag har inte tvingat någon.
Så sluta läs och kommentera någon annans blogg istället!

Jag vill att det ska vara kul att läsa min blogg, inte för att jag skriver ofta men det jag vill skriva om tycker jag ska vara intressant att läsa. Inte bara något " Idag har jag inte gjort någonting ". Jag vet ju själv vad jag vill läsa i en blogg, så då söker jag ju efter en sådan blogg. Så gör vi väl alla?
Jag blir bara så... ja, jag vet inte vilket ord jag ska använda... men det här känns inte kul.

Söndag

Länge sedan jag skrev nu, men jag brukar ju inte skriva så ofta och om man tänker så, så var det inte länge sedan jag skrev ;) Har suttit vid symaskinen idag och knåpat på, funderat och dunkat musik i stereon. Kollade lite på ett nytt mönster och sydde dessa
Dom här ska få 5 st kompisar till och alla ska sitta ihop i en lång rad :)




Sydde även det här kortet till Gunilla och Ivan som bor i Uppsala, så det här kortet ska få resa till dom som ett tack för alla hjärtans dag presenten dom skickade till oss. En receptbok får också åka med.




I torsdags så sydde jag en väska till mamma med den finaste hundrasen labradorer på :)
Blev även labradorer på insidan med en mobilficka eftersom mamma alltid slänger ner mobilen och när det ringer hittar hon den inte, så jag tyckte att hon behövde en mobilficka. ^^









Ha det bra

RSS 2.0